Jídelníček

 

Jídelní lístek 24.2. – 28.2.

Pondělí Pol. – Rajská s hvězdičkami /1.1,3,6/
Srbské rizoto se sýrem, okurka /7/
Nastavovaná kaše, vejce, zelenina /1.1,3,7,9/
Záhorácký závitek, bramborový knedlík /1.1,3/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Masový vývar s nudličkami /1.1,3,6,9/
Nudle s mákem /1.1,3,6/
File v rýžovém obalu, lehký bramborový salát /1.1,3,4,7,9/
Maďarský guláš, špaldový knedlík s mrkví /1.1,1.5,3,7/
Kakao, ovoce

Středa Pol. – Slovenská fazolová /1.1,6/
Vepřová pečeně, bramborový knedlík s cibulkou, zelí /1.1,3/
Zeleninový salát s balkánským sýrem /7/
Vepřenky, brambor, obloha /1.1,3,7,10/
Mléko, ovocná přesnídávka

Čtvrtek Pol. – Mrkvovo-zeleninový krém s krutonky /1.1,3,9/
Šoulet s cibulkou, vejce, zelenina /1.1,3,9/
Krůtí plátek, bramborová kaše /7/
Kuřecí nudličky na pórku s ananasem, rýže /6/
Šlehaný tvaroh /7/

Pátek Pol. – Masový vývar s kapáním /1.1,3,6,9/
Debrecínský guláš, knedlík /1.1,3,7/
Bulgur s kuřecím masem a sýrem, okurka /1.1/
Tagliatelle s peperonátou a parmazánem /1.1,3,7/
Čaj, ovoce

Jídelní lístek od 2.3. do 6.3.

Pondělí Pol. – Masový vývar s drobením /1.1,3,6,7,9/
Zeleninové rizoto se sýrem /7/
Plněný brambor. knedlík uzeným masem, špenát /1.1,3,7/
Přírodní mletý plátek, bramborová kaše /1.1,3,7/
Koktejl, červená řepa s celerem /9/

Úterý Pol. – Zelná s klobásou /1.1,6/
Milánské špagety se sýrem /1.1,3,7/
Zeleninový salát s lososovými nugetkami a dresinkem /1.1,3,4,7/
Vepřový plátek na žampionech, rýže /1.1/
Mléko, ovoce

Středa Pol. – Luštěninová /1.1,6/
Barevné zapečené těstoviny s uzeninou /1.1,3,7/
Paprikáš, chlupaté knedlíky /1.1,3,7/
Kuřecí závitek s žemlovou nádivkou, zeleninová rýže /1.1,3,7/
Zeleninový salát

Čtvrtek Pol. – Zeleninová s jáhlami /6,9/
Segedínský guláš, knedlík /1.1,3,7/
Přírodní file na houbách, brambor /4,7/
Bramborové šišky s mákem /1.1,3,7/
Kakao, ovoce

Pátek Pol. – Masový vývar s rýží a hráškem /6/
Čočka na kyselo, vejce, zelenina /1.1,3,9/
Kuřecí nudličky na paprice, těstoviny /1.1,3,7/
Vepřové maso v mrkvi, brambor /1.1/
Čaj, ovocný jogurt /7/

Jídelní lístek od 16.3. do 20.3.

Pondělí Pol. – Masový vývar s těstovinou /1.1,3,6,9/
Zabijačkový guláš, špaldový knedlík /1.1,1.5,3,7/
Obalený losos s medem a hořčicí, bramborová kaše /1.1,3,4,7,10/
Špenátové lasagne s mozzarellou /1.1,3,7/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Čočková se zelím /1.1,6/
Zapečené brambory s uzeným masem a květákem /3,7/
Kuřecí nudličky v čínské zelenině, rýže, oves /1.4,6/
Hovězí maso, koprová omáčka, knedlík /1.1,3,7/
Bílá káva, sterilovaná zelenina

Středa Pol. – Kapustová s bramborem /1.1,6/
Italský guláš, špagety /1.1,3/
Zeleninový salát s tortelinami a parmazánem /1.1,3,7/
Plněná harula /bramborák, fazole, lečo, žampiony/ /1.1,3,7/
Pudink /7/

Čtvrtek Pol. – Masový vývar s fridátovými nudlemi /1.1,3,6,7,9/
Rýžový nákyp s ovocem /3,7/
Těstoviny s kuřecím masem, žampiony a pórkem /1.1,3,6/
Vepřové maso na paprice, knedlík /1.1,3,7/
Koktejl, ovoce

Vaříme s Podravkou!
Pátek Pol. – Bramborová s pohankou /1.1,6,9/
Pikantní guláš, rýže /1.1,3,10/
Losos se sladkokyselou čočkou beluga /4/
Placičky z mletého masa s pikantní omáčkou a bazalk. kuskusem /1.1,3,7/
Čaj, tvarohový bulgur s ovocem /1.1,7/

Jídelní lístek od 23.3. do 27.3.

Pondělí Pol. – Ovarová se špaldovými kroupami /1.5,6/
Prejt, zelí, brambor /1.1,3/
Tagliatelle s medvědím česnekem a boloňskou omáčkou /1.1,3,7/
Bramborový knedlík s cibulkou /1.1,3/
Koktejl, ovocná přesnídávka

Úterý Pol. – Selská s masem /1.1,6,9/
Meruňkové knedlíky s tvarohem /1.1,3,7/
Zeleninový salát s černou čočkou a tarhoňou /1.1,3/
Moravský vrabec, brambor, špenát /1.1,3,7/
Mléko, ovoce

Středa Pol. – Rajská s těstovinou /1.1,3,6,7/
Hrachová kaše s cibulkou, vejce, zelenina /3/
File plněné sýrem, bramborová kaše s pórkem /1.1,3,4,7/
Kuřecí nudličky ve francouzské zelenině, rýže tří barev /6,9/
Šlehaný tvaroh /7/

Čtvrtek Pol. – Masový vývar s knedlíčky /1.1,3,6,9/
Řecké pasticio /těstoviny, rajčata, olivy, vepřové maso/ /1.1,3,7/
Halušky smíchané s uzeným masem a zelím /1.1,3/
Svíčková na smetaně, knedlík /1.1,3,7,9/
Granko, ovoce

Pátek Pol. – Athénská čočková /1.1,6,9/
Pohankové karbanátky, bramborová kaše, okurka /1.1,3,7/
Zeleninový salát s rybími kousky s medem a hořčicí, dresink /1.1,3,4,7,10/
Kuře po srbsku, rýže /1.1/
Čaj, ovoce
Jídelní lístek od 30.3. do 31.3.

Pondělí Pol. – Gulášová /1.1,6/
Cikánská vepřová pečeně, těstoviny /1.1,3/
Obalené file plněné špenátem, bramborová kaše /1.1,3,4,7/
Hovězí maso dušené v zelenině, šumavský knedlík /1.1,3,9/
Koktejl, kompot

Úterý Pol. – Ze žlutého hrachu s mrkví a smetanou /7/
Tvarohová žemlovka s rozinkami /1.1,3,7/
Zeleninový salát s fazolemi a mozzarellou /7/
Mexický guláš, rýže /1.1/
Ovoce