Jídelníček

Jídelní lístek od 18.3. do 22.3.

Pondělí Pol. – Ovarová se špaldovými kroupami /1.5,6/
Prejt, brambor, zelí /1.1,3/
Bramborové knedlíky s cibulkou /1.1,3/
Vepřový plátek po srbsku, rýže /1.1/
Koktejl, moučník /1.1,3,7/

Úterý Pol. – Bramborová s krupkami /1.1,6,9/
Mexické fazole, vejce, zelenina /3,9/
Vepřové maso na kmíně, rýže /1.1/
Špekové knedlíky se zelím /1.1,3,7/
Ovoce

Středa Pol. – Hrachová s opečeným chlebem /1.1,3,6,7/
Krupicová kaše se skořicí a ozdobou /1.1,3,7/
File v rýžovém obalu, bramborová kaše s pórkem /1.1,3,4,7/
Vepřová pečeně, špenát, bramborový knedlík s cibulkou /1.1,3,7/
Kakao, ovoce

Čtvrtek Pol. – Masový vývar s bylinkovými knedlíčky /1.1,3,6,7,9/
Milánské špagety se sýrem /1.1,3,7/
Krůtí plátek, bramborová kaše /7/
Halušky s tvarohem a slaninou /1.1,3,7/
Zeleninový salát

Pátek Pol. – Selská s masem /1.1,6,9/
Kuře po španělsku, rýže /1.1/
Obalený losos s medem a hořčicí, brambor /1.1,3,4,7,10/
Kuskus s lehkým zeleninovým salátem /1.1/
Čaj, ovoce

Jídelní lístek od 25.3. do 29.3.

Pondělí Pol. – Zeleninová /1.1,6,9/
Segedínský guláš, knedlík /1.1,3,7/
Těstoviny s houbovou omáčkou a sýrem /1.1,3,7/
Tmavá treska na kmíně, bramborová kaše /4,7/
Koktejl, zeleninový salát

Úterý Pol. – Hrstková /1.1,6,9/
Dušená játra na cibulce, rýže /1.1/
Chlupaté knedlíky s cibulkou, červené zelí /1.1,3/
Francouzské brambory, okurka /3,7/
Moučník /1.1,3,7/

Středa Pol. – Sváteční knedlíčková /1.1,3,6,7,9/
Pohankové karbanátky, bramborová kaše, zelenina /1.1,3,7,9/
Zeleninový salát s kuřecím plátkem
Svíčková na smetaně, knedlík /1.1,3,7,9/
Bikava, šlehaný tvaroh /7/

Čtvrtek Pol. – Luštěninová /1.1,6/
Jogurtové knedlíky s vanilkovou omáčkou a ovocem /1.1,3,7/
Obalené file s mozzarellou a rajčaty, brambor /1.1,3,4,7/
Špagety s kuřecím masem, žampiony a pórkem /1.1,3,6/
Ovoce, sterilovaná zelenina

Pátek Pol. – Masový vývar s tarhoňou /1.1,3,6,9/
Kuře po katalánsku, celerová rýže /1.1,9/
Fazolový guláš, chléb /1.1,3,7/
Vepřové maso na paprice, knedlík /1.1,3,7/
Čaj, ovoce

Jídelní lístek od 1.4. do 5.4.

Pondělí Pol. – Francouzská čočková /1.1,3,6,9/
Zeleninové rizoto se sýrem, okurka /7/
File po italsku, těstoviny /1.1,3,4/
Vepřové maso ala bažant, brambor, špenát /1.1,3,7/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Masový vývar s nudličkami /1.1,3,6,7,9/
Čočka na kyselo, vejce, zelenina /1.1,3,9/
Vepřenky, brambor, obloha /1.1,3,7,10/
Přírodní hovězí pečeně, rýže, hrášek /1.1/
Horká čokoláda, moučník /1.1,3,7/

Středa Pol. – Hrstková /1.1,3,6,9/
Kuřecí nudličky v čínské zelenině, celozrnná rýže /6,9/
Tmavá treska na másle, brambor se zeleninou /4,7/
Špenátové lasagne /1.1,3,7/
Zelný salát

Čtvrtek Pol. – Mrkvovo-zeleninový krém
Vepřová pečeně, červené zelí, knedlík /1.1,3,7/
Těstovinový salát s kuřecím masem a sušenými rajčaty /1.1,3/
Opečené škubánky, červená řepa /1.1/
La caffe milk, šlehaný tvaroh /7/

Pátek Pol. – Masový vývar s ovesnými knedlíčky /1.1,3,6,7,9/
Nudle s mákem /1.1,7/
Krétské kuře, rýže /1.1,3/
Vepřové maso v jarní zelenině, brambor /1.1,7/
Čaj, ovoce

Jídelní lístek od 8.4. do 12.4.

Pondělí Pol. – Brokolicový krém /6,7/
Zapečené barevné těstoviny s uzeninou, okurka /1.1,3,7/
Rýžový nákyp s ovocem /1.1,3/
File v křupavém obalu, brambor, citron /1.1,3,4,7/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Luštěninová /1.1,6/
Játrová omáčka, knedlík /1.1,3,7/
Bulgur s kuřecím masem a zeleninou /1.1/
Zapečené makarony s boloňskou omáčkou a oregánem /1.1,3,7/
Kakao, zeleninový salát

Středa Pol. – Zeleninový vývar s játrovou omáčkou /1.1,3,6,7,9/
Bramborové šišky se strouhankou /1.1,3,7/
Kovbojské fazole s bramboráčky /1.1,3,7/
Kuřecí nudličky na paprice, těstoviny /1.1,3,7/
Bílá káva, mrkvový salát

Čtvrtek Pol. – Branborová /1.1,6,9/
Masové válečky v rajské omáčce, knedlík /1.1,3,7/
Cikánské halušky /kopr, slanina, smetana/ /1.1,3,7/
Květákový mozeček, brambor /3,7/
Ovocný jogurt /7/

Pátek Ředitelské volno pro školní děti.
Pro zaměstnance, cizí strávníky a rozvoz ven vaříme:

Pol. – Masový vývar s těstovinou /1.1,3,6,9/
Pečené kuře na másle, brambor, zelenina /1.1,7/

Jídelní lístek od 15.4. do 17.4.

Pondělí Pol. – Květáková /1.1,6/
Čočkový prejt, kysané zelí, brambor
Plněný bramborový knedlík uzeným masem, špenát /1.1,3,7/
Vepřové maso na kmíně, rýže /1.1/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Hrachová s kroužky /1.1,6/
Jogurtové knedlíky se šlehaným tvarohem a višněmi /1.1,3,7/
Obalené file s mozzarellou a rajčaty, brambor /1.1,3,4,7/
Játra v tomatové omáčce, těstoviny /1.1,3,7/
Ovoce

Středa Pol. – Masový vývar s těstovinou /1.1,3,6,9/
Hamburská kýta, knedlík /1.1,3,7/
Kuřecí nudličky na pórku, rýže dvou barev /6/
Luštěninový salát, celozrnné pečivo /1.1,3,7/
Kakao, moučník Red Velvet /1.1,3,7/

Jídelní lístek 23.4. – 26.4.

Úterý Pol. – Staročeský oukrop /1.1,6,9/
Znojemský guláš, špaldový knedlík /1.1,3,7/
Řecké pasticio /vepř. maso, olivy, rajčata, těstoviny/ /1.1,3,7/
Tmavá treska na houbách, brambor /4,7/
Koktejl, zeleninový salát

Středa Pol. – Rajská s hvězdičkami /1.1,3/
Hrachové karbanátky, bramborová kaše, okurka /1.1,3,7/
Hovězí maso v koprové omáčce, knedlík /1.1,3,7/
Zeleninový salát s kuskusem a kuřecím plátkem /1.1/
Ovocný jogurt /7/

Čtvrtek Pol. – Fazolová /1.1,6/
Tvarohové buchty z celozrnné mouky /1.1,3,7/
Obalené file s rýžovými vločkami, bramborová kaše s pórkem /1.1,3,4,7/
Torteliny s peperonátou a parmazánem /1.1,3,7/
Caro, ovoce

Pátek Pol. – Masový vývar s kapáním /1.1,3,6,7,9/
Kuře na grilovacím koření, rýže, čínské zelí /1.1/
Maďarský guláš, celozrnné těstoviny /1.1,3,7/
Kočičí tanec, vejce, zelenina /1.1,3,9/
Čaj, ovoce

Jídelní lístek od 29.4. do 30.4.

Pondělí Pol. – Čočková /1.1,6/
Chilli corn carne, rýže
Hovězí maso dušené v zelenině, šumavský knedlík /1.1,3,9/
Těstovinový salát s tuňákem /1.1,3,4/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Masový vývar s rýží a hráškem /6,9/
Halušky bačovy ženy se zelím /cizrna, slanina/ /1.1,3/
Meruňkové knedlíky s tvarohem /1.1,3,7/
Obalené file s medem a hořčicí, bramborová kaše /1.1,3,4,7/
Ovoce

Změna jídelníčku vyhrazena!
Potraviny obsahují výše uvedené alergeny!