Jídelníček

Jídelní lístek  od 20.1. do 24.1.

Středa     Pol. – Česnečka se smaženým hráškem /1.1,3,6,7/

               Masové válečky v rajské omáčce, špagety /1.1,3,7/

               Zeleninový salát s černou čočkou a tarhoňou  /1.1,3/

               Kuřecí plátek se sýrem, bylinkové těstoviny /1.1,3,7/

               Ovocný jogurt s čokoládou /7/

Čtvrtek   Pol. – Zeleninový vývar s jáhlami /6,9/

               Cikánská vepřová pečeně, těstoviny /1.1,3,7/

               Bramborák plněný uzeným masem a zelím /1.1,3,7/

               Obalené file plněné sýrem, bramborová kaše /1.1,3,7/

               Caro, ovoce

Pátek      Pol. – Masový vývar s fridátovými nudlemi /1.1,3,6,9/

               Mexické fazole, vejce, zelenina /3,9/

               Kuře na česneku, šumavský knedlík /1.1,3/

               Kapustové válečky, brambor /1.1,3,7/

               Čaj, ovoce

Jídelní lístek  od 27.1. do 30.1.

Pondělí   Pol. – Slovenská květáková /1.1,6/

               Boloňské tagliatelle s orgánem a sýrem /1.1,3,7/

               Obalené file plněné špenátem, bramborová kaše s pórkem /1.1,3,4,7/

               Čočka po indicku, celozrn. pečivo  /1.1,3,7/

               Koktejl, pudink

Úterý      Pol. – Masový vývar s těstovinou /1.1,3,6,9/

               Moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí /1.1,3/

               Jablková žemlovka /1.1,3,7/

               Vepřenky, brambor, obloha /1.1,3,7/

               Ovoce

Středa     Pol. – Hrachová ze žlutého hrachu se smaženými kolečky /1.1,3,6/

               Dušená játra na cibulce, rýže /1.1/

               Rybí kousky s hořčicí, zeleninový salát, dresink /1.1,3,4,7/

               Francouzské brambory, okurka /3,7/

               Kakao, šlehaný tvaroh /7/

Čtvrtek   Pol. – Sváteční /1.1,3,6,7,9/

               Segedínský guláš, knedlík /1.1,3,7/

               Pečené kuře na másle, brambor, čínské zelí /1.1,7/

               Luštěninový salát, celozrn. pečivo /1.1,3,7/

               Čaj, ovoce

Jídelní lístek od 3.2. do 7.2.

Pondělí Pol. – Masový vývar s těstovinou /1.1,3,7,9/
Zeleninové rizoto se sýrem /7/
Lasagne s boloňskou omáčkou a mozzarellou /1.1,3,7/
Hamburská kýta, knedlík /1.1,3,7/
Koktejl, sterilovaná zelenina

Úterý Pol. – Hrachová /1.1,6/
Jogurtové knedlíky se zakysanou smetanou a ovocem /1.1,3,7/
Pečený karbanátek, brambor, hořčice /1.1,3,7,10/
Přírodní hovězí pečeně, zelené fazolky, rýže /1.1/
Kakao, ovoce

Středa Pol. – Hrstková /1.1,6,9/
Vepřové maso v mrkvi, brambor /1.1,7/
Těstovinový salát s tuňákem /1.1,3,4/
Masové kuličky v rajské omáčce, špagety /1.1,3/
Mléko, rýžová a ovesná kaše /7/

Čtvrtek Pol. – Zeleninová /1.1,6,9/
Mexické fazole, vejce, zelenina /3,9/
Celozrnné těstoviny s kuřecím plátkem a sýrovou omáčkou /1.1,3,7/
Vepřová kýta ala bažant, brambor, špenát /1.1,3,7/
Ovoce

Pátek Pol. – Masový vývar s krupicí a vejci /1.1,3,6,9/
Krétské kuře, rýže /1.1/
Rybí stripsy na zeleninovém salátě, dresink /1.1,3,4,7/
Kapustové válečky, brambor /1.1,3,7/
Čaj, ovoce

Jídelní lístek od 10.2. do 14.2.

Pondělí Pol. – Česnečka se smaženým hráškem /1.1,3,6,7/
Zapečené makarony s boloňskou omáčkou /1.1,3,7/
Bramborové knedlíky s cibulkou /1.1,3/
Čevabčiči, brambor, obloha /1.1,3,7,10/
Koktejl, ovocná přesnídávka

Úterý Pol. – Čočková /1.1,6/
Dukátové buchtičky z celozrn. mouky se šodo /1.1,3,7/
File v sezamovém obalu, bramborová kaše /1.1,3,4,7/
Vepřové maso na žampionech, rýže /1.1/
Bílá káva, ovoce

Středa Pol. – Bramborová /1.1,6,7,9/
Kuřecí nudličky na pórku, oves, barevná rýže /1.4,6/
Marocká harira, celozrnné pečivo /1.1,3/
Znojemský guláš, knedlík /1.1,3,7/
Ovocný jogurt s čokoládou /7/

Čtvrtek Pol. – Masový vývar s kroužky /1.1,3,6,7,9/
Dušená játra v tomatové omáčce, těstoviny /1.1,3/
Zeleninový salát s tortelinami a parmazánem /1.1,3,7/
Burgundský plátek, bramborové špalíky /1.1,3/
Kakao, pudink /7/

Pátek Pol. – Masový vývar s játrovou zavářkou /1.1,3,6,9/
Masové kuličky v paprikovém triu, rýže /1.1,3,7/
Tmavá treska na másle, brambor se zeleninou /4,7,9/
Kuře na česneku, šumavský knedlík /1.1,3/
Čaj, ovoce

Jídelní lístek 17.2. – 21.2.

Pondělí Pol. – Pórková /1.1,6/
Krupicová kaše se skořicí a cereáliemi /1.1,7/
File v křupavém obalu, bramborová kaše /1.1,3,4,7/
Zabijačkový guláš, knedlík /1.1,3,7/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Gulášová /1.1,6/
Kuřecí nudličky na pórku, rýže /6/
Halušky bačovy ženy s cizrnou /1.1,3/
Vepřové maso protýmané mrkví, brambor /1.1,7/
Bílá káva, ovocný jogurt /7/

Středa Pol. – Luštěninová /1.1,6/
Bramborové šišky se strouhankou /1.1,3,7/
File po italsku, těstoviny /1.1,3,4/
Špekové knedlíky s cibulkou, zelí /1.1,3,7/
Mléko, mrkvový salát s ananasem

Čtvrtek Pol. – Masový vývar s rýží a hráškem /6/
Vepřové maso na paprice, knedlík /1.1,3,7/
Fazolový guláš, chléb /1.1,3,7/
Chlupaté knedlíky s cibulkou, červené zelí /1.1,3,7/
Ovoce

Pátek Pol. – Masový vývar s knedlíčky /1.1,3,6,7,9/
Vepřové maso na kmíně, rýže /1.1/
Kuře na grilovacím koření, zeleninový salát
Bramborové krokety se špenátem /1.1,3,7/
Čaj, ovoce

Jídelní lístek 24.2. – 28.2.

Pondělí Pol. – Rajská s hvězdičkami /1.1,3,6/
Srbské rizoto se sýrem, okurka /7/
Nastavovaná kaše, vejce, zelenina /1.1,3,7,9/
Záhorácký závitek, bramborový knedlík /1.1,3/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Masový vývar s nudličkami /1.1,3,6,9/
Nudle s mákem /1.1,3,6/
File v rýžovém obalu, lehký bramborový salát /1.1,3,4,7,9/
Maďarský guláš, špaldový knedlík s mrkví /1.1,1.5,3,7/
Kakao, ovoce

Středa Pol. – Slovenská fazolová /1.1,6/
Vepřová pečeně, bramborový knedlík s cibulkou, zelí /1.1,3/
Zeleninový salát s balkánským sýrem /7/
Vepřenky, brambor, obloha /1.1,3,7,10/
Mléko, ovocná přesnídávka

Čtvrtek Pol. – Mrkvovo-zeleninový krém s krutonky /1.1,3,9/
Šoulet s cibulkou, vejce, zelenina /1.1,3,9/
Krůtí plátek, bramborová kaše /7/
Kuřecí nudličky na pórku s ananasem, rýže /6/
Šlehaný tvaroh /7/

Pátek Pol. – Masový vývar s kapáním /1.1,3,6,9/
Debrecínský guláš, knedlík /1.1,3,7/
Bulgur s kuřecím masem a sýrem, okurka /1.1/
Tagliatelle s peperonátou a parmazánem /1.1,3,7/
Čaj, ovoce