Jídelníček

Jídelní lístek od 26.3. do 28.3.

Pondělí Pol. – Athénská čočková /1.1,6,9/
Vepřové maso na žampionech, rýže /1.1/
Špenátové tagliatelle s peperonátou a parmazánem /1.1,3,7/
Hovězí maso, rajská omáčka, knedlík /1.1,3,7/
Koktejl, kompot

Úterý Pol. – Gulášová /1.1,6/
Šoulet s cibulkou, vejce, zelenina /1.1,3,9/
Jogurtové knedlíky s vanilkovou omáčkou a višněmi /1.1,3,7/
File v bramborovém obalu, lehký zeleninový salát /1.1,3,4,7,9/
Kapučínek, ovoce

Středa Pol. – Masový vývar s kapáním /1.1,3,6,7,9/
Přírodní mletý plátek, bramborová kaše /1.1,3,7/
Paprikáš, chlupatý knedlík /1.1,3,7/
Těstovinový salát s kuřecím masem a sušenými rajčaty /1.1,3/
Sterilovaná zelenina, ovoce

Jídelní lístek od 3.4. do 6.4.

Úterý Pol. – Zeleninová s jáhlami/6,9/
Zapečené barevné těstoviny s uzeninou, okurka /1.1,3,7/
Záhorácký závitek, bramborový knedlík s cibulkou /1.1,3/
Čevabčiči, brambor, obloha /1.1,3,7,9/
Koktejl, ovoce

Středa Pol – Bramborová /1.1,3,6,9/
Hrachová kaše s cizrnou a cibulkou, vejce, zelenina /3,9/
Kuřecí roláda, zeleninová rýže /1.1,3,7/
Segedínský guláš, knedlík /1.1,3,7/
Mléko, šlehaný tvaroh /7/

Čtvrtek Pol. – Luštěninová /1.1,3,6/
Jablková žemlovka /1.1,3,7/
Kuřecí nudličky v zelí, celozrnná rýže /6/
Holandský řízek, bramborová kaše, zelenina /1.1,3,7/
Kapučínek, ovoce

Pátek Pol. – Masový vývar s nudličkami /1.1,3,6,7,9/
Vepřové maso na paprice, knedlík /1.1,3,7/
Obalené file v sezam. semínku, šťouchané brambory, okurka /1.1/
Katalánské kuře, celerová rýže /1.1,9/
Čaj, moučník /1.1,3,7/

Změna jídelníčku vyhrazena!
Potraviny obsahují výše uvedené alergeny!

Jídelní lístek od 9.4. do 13.4.

Pondělí Pol. – Zelná /1.1,6/
Plněné buchty z celozrn. mouky /1.1,3,7/
Vepřové maso v kedlubnách, brambor /1.1,7/
Masové kuličky v paprikovém triu, rýže /1.1,3,7/
Koktejl, ovoce

Úterý Pol. – Masový vývar s kapáním /1.1,3,6,7,9/
Kočičí tanec, vejce, zelenina /čočka, kroupy, česnek/ /3,9/
Znojemský guláš, špaldový knedlík /1.1,1.5,3,7/
Krůtí plátek, bramborová kaše, steril. mrkev s celerem /7/
Ovocná přesnídávka

Středa Pol – Hrachová s cizrnou a opečeným chlebem /1.1,3,6,7/
Zapečené špagety s boloňskou omáčkou a oregánem /1.1,3,7/
Přírodní file na houbách brambor /4,7/
Zeleninový salát s fazolkami a mozzarellou /7/
Mléko, rýžová kaše /7/

Čtvrtek Pol. – Ovarová se špaldovými kroupami /1.5,6/
Vepřový prejt, kysané zelí, brambor /1.1,3,7/
Burgundský vepřový plátek, bramborové špalíky /1.1,3/
Kuřecí nudličky na pórku, rýže /6/
Cola cao, pepánek /7/

Pátek Pol. – Masový vývar s ovesnými knedlíčky /1.1,1.5,3,6,9/
Hamburská kýta, knedlík /1.1,3,7,9/
Kuře na grilovacím koření, lehký zeleninový salát
Bramborové krokety se špenátem /1.1,3,7/
Čaj, ovoce

Změna jídelníčku vyhrazena!
Potraviny obsahují výše uvedené alergeny!

Jídelní lístek od 16.4. do 20.4.

Pondělí Pol. – Masový vývar s drobením /1.1,3,6,7,9/
Vepřová pečeně, červené zelí, knedlík /1.1,3,7/
Zeleninový salát s cizrnou a tarhoňou, celozrnné pečivo /1.1,3,7,10/
Těstoviny s houbovou omáčkou a sýrem /1.1,3,7/
Koktejl, kompot

Úterý Pol. – Čočková se zelím /1.1,6/
Dušená játra na cibulce, rýže /1.1/
Švestkové knedlíky s mákem /1.1,3,7/
Bulgur s kuřecím masem, zeleninou a žampiony, okurka /1.1/
Bikava, ovoce

Středa Pol. – Sváteční knedlíčková /1.1,3,6,7,9/
Celozrnné těstoviny s boloňskou omáčkou /1.1,3,7/
Obalené file plněné sýrem, bramborová kaše, citron /1.1,3,4,7/
Plněná harula /bramborák, fazole, lečo, žampiony/ /1.1,3,7/
Mléko, salát Primavera

Čtvrtek Pol . – Zeleninový krém s kroužky nebo se smaženým hráškem /1.1,3,6,7/
Srbské rizoto se sýrem, červená řepa s celerem /7,9/
Halušky bačovy ženy, zelí /halušky, slanina, cizrna, zelí/ /1.1,3/
Koprová omáčka, knedlík, vejce /1.1,3,7/
Kapučínek, jogurt /7/

Pátek Pol. – Masový vývar s krupicí a vejci /1.1,3,6,9/
Kuře ala bažant, těstoviny /1.1,3/
Hovězí maso, dušená zelenina, šumavský knedlík /1.1,3/
Špenátové lasagne s mozzarellou /1.1,3,7/
Čaj, ovoce

Změna jídelníčku vyhrazena!
Potraviny obsahují výše uvedené alergeny!

Jídelní lístek od 23.4. do 27.4.

Pondělí Pol. – Květáková /1.1,6/
Chilli corn carne, rýže
Přírodní filet ze sumečka na kmíně, bramborová kaše /4,7/
Vepřový plátek na houbách, knedlík /1.1,3,7/
Koktejl, steril. zelenina

Úterý Pol. – Z rybího file /1.1,6,9/
Rýžový nákyp s ovocem /3/
Bramborák, kysané zelí /1.1,3,7/
Hovězí maso na česneku, bramborový knedlík, špenát /1.1,3,7/
Cola cao, ovoce

Středa Pol. – Fazolová /1.1,6/
Květákový mozeček, brambor /3,7/
Pikantní guláš, rýže /1.1,3,10/
Zeleninový salát s losos. nugetkami a dresinkem /1.1,3,4,7/
Mléko, šlehaný tvaroh s kroužky /7/

Čtvrtek Pol. – Kukuřičná
Masové válečky v rajské omáčce, knedlík /1.1,3,7/
Špenátové tagliatelle s kuřecím plátkem a sýrovou omáčkou /1.1,3,7/
Chlupaté knedlíky s cibulkou, červené zelí /1.1,3,7/
Zeleninový salát

Pátek Pol. – Masový vývar s těstovinou /1.1,3,6,7,9/
Pohankové karbanátky, bramborová kaše /1.1,3,7/
Přírodní file po italsku, těstoviny /1.1,3,4/
Kuře na paprice, knedlík /1.1,3,7/
Čaj, ovoce

Změna jídelníčku vyhrazena!
Potraviny obsahují výše uvedené alergeny!

Změna jídelníčku vyhrazena!
Potraviny obsahují výše uvedené alergeny!